Продукт добавлений
blog banner - Блог

Останні новини

найактуальніша інформація

Підписуйтесь на наші соціальні мережі, щоб завжди бути в курсі.

Всі новини

.jpeg - Використання сонячної енергії скорочує викиди CO2
Використання сонячної енергії скорочує викиди CO2
Однією з головних причин порушення кліматичного балансу в природі є використання викопного палива для виробництва електроенергії і забезпечення життєдіяльності людини.
schema - Принцип роботи плоского сонячного колектора
Принцип роботи плоского сонячного колектора
Сонячний колектор – це пристрій, який генерує гарячу воду за допомогою енергії сонця. Сонячна енергія є електромагнітним випромінюванням із різною довжиною своїх хвиль.
2 - Встановлення газової колонки. Які документи необхідні?
Встановлення газової колонки. Які документи необхідні?
Оскільки при неправильному монтажі обладнання може завдати серйозної небезпеки, встановлення газової колонки повинна виконуватися фахівцями відповідно до встановлених правил.
788124788124 op5zni4p9hr410d1y8ps3fpnu46f9c6u9d4dydfrwg - Газова колонка “Львівська”. Історія бренду та технічні характеристики
Газова колонка “Львівська”. Історія бренду та технічні характеристики
Історія бренду “Львівська” розпочалась ще у 1945 році. За більш ніж 70 років існування, “Львівська” газова колонка змінювала назву, технологію виробництва та місце розташування заводу. На сьогодні, ВПГ 18 вже зовсім інша і не така, як 20 років тому.
website photo 2 - Газова колонка – як вибрати і на що треба звертати увагу перед покупкою
Газова колонка – як вибрати і на що треба звертати увагу перед покупкою
Газова колонка, як і будь яка інша техніка, має властивість зношення. Тоді постає питання нового обладнання. Але щоб купити газову колонку, яка буде дійсно добре працювати довгий час, треба знати, як її правильно обирати.
Master proizvodit remont gazovoj kolonki 870x400 1 - Зламався газовий нагрівач? Найрозповсюдженіші причини ремонту газових колонок
Зламався газовий нагрівач? Найрозповсюдженіші причини ремонту газових колонок
Газова колонка вийшла з ладу і вся родина залишилась без гарячої води. Дуже знайома ситуація? У цій статті ми розкажемо, які бувають причини поломок і що треба робити, щоб питання про ремонт газових колонок вас турбувало як можна рідше.
solar col2 - Як вибрати сонячний колектор. Яких видів бувають?
Як вибрати сонячний колектор. Яких видів бувають?
Сонячна енергія може бути використана не тільки для генерування електрики, але і для побутового нагріву води. Пристрій, який виконує цю функцію називається сонячний колектор.
unnamed - Скільки можна заощадити за допомогою сонячного колектора?
Скільки можна заощадити за допомогою сонячного колектора?
Ціна на опалення і гарячу воду на 70-80% залежить від вартості “блакитного палива”. Щоб запобігти постійному зростанню оплати за комунальні послуги, все більше людей переходить на користування сонячною енергією.
post img 1 - ККД сонячного колектора. Що впливає на ефективність роботи геліосистем?
ККД сонячного колектора. Що впливає на ефективність роботи геліосистем?
Сонячний колектор – це пристрій, що перетворює енергію сонця в теплову енергію, нагріваючи теплоносій. Теплоносій же, в свою чергу, циркулює мідними трубами всередині сонячного колектора.